​​✔ Privat og erhverv​

✔ Rådgivning omkring indeklimaproblemer​

✔ Få den bedste løsning​

Affugtning ved nybyggeri, vandskade og
​fugtskade

Vi hos Klimateq har stor viden og erfaring med alle former for affugtning i nybyggeri og i etableret byggeri med vandskader eller omfattende fugtskader. Derfor kan vi varetage alle former for affugtning i ejendomme, der har vand- eller fugtproblemer.

Det er vigtigt med hurtig og korrekt affugtning

​Det er vigtigt at få udført affugtning snarest muligt, hvis der er vand- eller fugtskader. Der kan allerede forekomme vækst af skimmelsvamp efter blot få dage. Affugtning kan ske på flere måder, men det er vigtigt at få det udført det på den rigtige og mest effektive måde, hvilket afhænger af skadens omfang og art.

Det er også vigtigt med en korrekt og professionel affugtning ved nybyggeri, eftersom byggeri ofte skal ske så hurtigt som muligt, således der ikke bliver tid til at affugte på en mere naturlig måde. Det kan føre til skjult restfugt, og det kan udvikle sig til skimmelsvamp på et senere tidspunkt.

Vi hos Klimate​q har stor erfaring med at få affugtet på den rigtige, men også på den mest effektive og hurtigste måde, således der ikke opstår restfugt, uagtet der er tale om nybyggeri eller om vand- og fugtskader. 

Afslutningsvist leverer vi en rapport med den nødvendige dokumentation.

Kontakt os for at få affugtning i din ejendom

​Du kan kontakte os hos Klimateq i Odense nær Vejle og Kolding, hvis du skal have affugtet korrekt og effektivt, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 53 32 49 64, eller du kan skrive til e-mail post@klimateq.dk.​​

Kontakt os her

Udfyld felterne herunder, så vil vi besvare dig inden for 24 timer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Klimateq

CVR: ​32740650

Se vores cookiepolitik

Vi kan hjælpe med

Kontaktoplysninger