​​✔ Privat og erhverv​

✔ Rådgivning omkring indeklimaproblemer​

✔ Få den bedste løsning​

Ejendomsservice og flyttesyn af din bolig​

Hos Klimateq i Odense NV tilbyder vi ejendomsservice, som vi udfører for en bred vifte af kunder heriblandt private, erhverv og boligforeninger i Kolding, Vejle og omegn. 

Vi har over 15 års erfaring med ejendomsservice, og udfører også flyttesyn til attraktive priser. Vores opgaver spænder helt fra at ordne en dør, der binder, til fulde renoveringer heriblandt:

  • Opsætning af køkken
  • Istandsættelser såsom nye vægge
  • Slibning af gulve
  • Ordne fejl og mangler
  • Og meget mere.

Vi har aftaler med flere boligselskaber, hvor vi kommer ud og hjælper, hvis der skal laves ting i en lejlighed – også imens lejeren stadig bor der.

Vi tilbyder også flyttesyn og tjek af indeklima

Vi kan blandt andet også være behjælpelige med at tjekke boligens indeklima og undersøge utætheder og skimmelsvamp, ligesom vi også gerne foretager komplet flyttesyn, når lejligheden skifter lejer. 

På den måde kan vi sørge vi for, at lejligheden kommer til at fremstå præsentabel, og at alt er i orden, når den nye beboer flytter ind. Derudover kan vi hjælpe med vedligeholdelse af ejendommen i det daglige, hvor vi tilser de indendørs arealer.

Få en skræddersyet aftale på vores ejendomsservice

Vi skrædder naturligvis aftalen, så vi er der alt efter jeres behov. Ønsker I os fast tilknyttet en eller flere dage om ugen, eller ønsker I blot at tilkalde os, når det er nødvendigt? Alt er muligt.

Ring til vores ejendomsservice på telefon 53 32 49 64, eller skriv til vores e-mail post@klimateq.dk

Vi tager gerne en snak om, hvad der bedst kan svare sig for jer og giver en pris på jeres aftale. Vi lægger vi stor vægt på vores kunders tilfredshed - uanset hvilken opgave, der er i spil.

Kontakt os her

Udfyld felterne herunder, så vil vi besvare dig inden for 24 timer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Klimateq

CVR: ​32740650

Se vores cookiepolitik

Vi kan hjælpe med

Kontaktoplysninger