​​✔ Privat og erhverv​

✔ Rådgivning omkring indeklimaproblemer​

✔ Få den bedste løsning​

Termografering kan spore varmeforskelle og utætheder

​Vi hos Klimateq har oparbejdet store kompetencer med at spore varmeforskelle og utætheder med termografering. Termografering kan benyttes i forbindelse med en lang række opgaver ved især nybyggeri, men også ved ældre byggeri. Desuden benyttes det inden for blandt andet el-branchen.

Vi kan naturligvis give råd og vejledning, hvis vi konstaterer problemer, ligesom vi kan være behjælpelig med eventuel forebyggelse og bekæmpelse.

Fugt og kuldebroer opdages med termografering

​Vi benytter et særligt IR-kamera (infrarødt kamera) til at måle varmeforskelle, ligesom det kan give et billede af eventuelle utætheder og lignende. Termografering foregår ved, at vi tager et fokuseret billede af det aktuelle objekt, hvorpå billedet bliver bearbejdet.

Termografering kan benyttes i forbindelse med en række forskellige problematikker, herunder til for eksempel:

  • Sporing af fugt
  • Sporing af lækage
  • Sporing af kuldebroer
  • Isolering og tætning

Klimateq er ITC-certificeret og har erfaring med at bruge og analysere et billede med henblik på at udarbejde en fyldestgørende og afsluttende rapport.​

Den kan benyttes til den eventuelle efterfølgende udbedring. Vi er også certificeret inden for skimmelprøvetagning og MycoMeter-test samt generel termografering.

Kontakt os for at få et tilbud

​Kontakt os hos Klimateq i Odense, der er tæt på Vejle og Kolding, hvis du har brug for termografering i forbindelse med et bygge- eller renoveringsprojekt. Du kan ringe til os på telefon 53 32 49 64, men du kan også henvende dig skriftligt til post@klimateq.dk for at få et uforpligtende tilbud. Du kan endvidere henvende dig vedrørende andre former for fugt-, vand- eller skimmelproblemer.​​

Kontakt os her

Udfyld felterne herunder, så vil vi besvare dig inden for 24 timer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Klimateq

CVR: ​32740650

Se vores cookiepolitik

Vi kan hjælpe med

Kontaktoplysninger