​​✔ Privat og erhverv​

✔ Rådgivning omkring indeklimaproblemer​

✔ Få den bedste løsning​

Tagtjek med drone samt besigtigelsesrapport​

Overvejer du at få udført en tagtjek med en drone? Hos Klimateq har vi specialiseret os i at udføre tagtjek med droner. Det er både tidsbesparende og billigere end traditionelle tageftersyn. Vi tilser tage for private, erhverv og offentlige institutioner på hele Fyn samt i Trekantområdet, herunder Kolding, Vejle og Fredericia.

Vi tilbyder hurtige og effektive tagtjek

​Vi udfører tagtjek med droner, og det kan være hele tage på store og små bygninger, men det kan også være enkelte dele såsom ventilationer med videre. Tagtjekket sker med overflyvninger, hvor der tages billeder, mens dronen flyver rundt om hvert objekt, som skal efterses. Derefter udarbejder vi en besigtigelsesrapport.

Der er mange fordele ved tagtjek med en drone. Det udføres hurtigere, og det gælder især ved større tage. Det er endvidere billigere, fordi der hverken skal lejes lift eller sættes stillads op. 

Samtidig er der kun brug for en mand til opgaven. Der skal derimod være minimum to mand af sikkerhedsmæssige årsager, hvis der er et stillads.​

Kontakt os for at få et tilbud på et eftersyn

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for eftersyn af tage, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på et tagtjek.

Du kan ringe til os på telefon 53 32 49 64 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail post@klimateq.dk.

Kontakt os her

Udfyld felterne herunder, så vil vi besvare dig inden for 24 timer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Klimateq

CVR: ​32740650

Se vores cookiepolitik

Vi kan hjælpe med

Kontaktoplysninger