​​✔ Privat og erhverv​

✔ Rådgivning omkring indeklimaproblemer​

✔ Få den bedste løsning​

Bekæmpelse af skimmelsvamp og fugt

​Vi hos Klimateq har mangeårig erfaring med bekæmpelse af skimmelsvamp, herunder i forbindelse med forsikringsskader mange steder i landet som for eksempel i Odense, Vejle og Kolding.

Bekæmpelse af skimmelsvamp kan ske på en række forskellige måder, men det vil typisk være omfanget af angrebet, der er afgørende for behandlingsmetoden. Hvis der er kommet vand i kælderen, kan det blive nødvendigt at opstille en tørremaskine, og i værste fald vil det kræve en større renovering.

Dokumentation ved bekæmpelse af skimmelsvamp

​Når vi hos Klimateq bliver tilkaldt med henblik på bekæmpelse af skimmelsvamp, starter vi med en grundig gennemgang af boligen eller hele ejendommen, så vi kan vurdere skadens omfang, og så vi kan besvare alle dine spørgsmål.

Vi kan i samme forbindelse vurdere, om der er tale om en forsikringsskade, og vi udarbejder gerne en rapport med dokumentation omkring behovet for bekæmpelse af skimmelsvamp. Denne kan benyttes til forsikringsselskabet.

Vi kan ikke vurdere på stedet, hvor farlig svampen er, men vi tager prøver med henblik på nærmere undersøgelser. Vi er autoriseret til MycoMeter-test og er certificeret i termografi-dokumentation.

Kontakt os hvis du har problemer med fugt og svamp

​Hvis du har mistanke om svamp eller har brug for en professionel bekæmpelse af skimmelsvamp, herunder i forbindelse med en forsikringsskade, så kan du ringe og lave en aftale med os hos Klimateq. Du kan skrive til os på vores e-mail, som er post@klimateq.dk, men du kan også vælge at ringe til os på telefon 53 32 49 64 for at aftale nærmere.

Kontakt os her

Udfyld felterne herunder, så vil vi besvare dig inden for 24 timer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Klimateq

CVR: ​32740650

Se vores cookiepolitik

Vi kan hjælpe med

Kontaktoplysninger